بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/07/19 - 12:40
  • - تعداد بازدید: 373
  • - تعداد بازدیدکننده: 367
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان مطرح کرد:

تسهیلات بنیاد ملی نخبگان برای مشارکت‌کنندگان در طرح شهید احمدی‌روشن

دکتر سیدمحمدصادق موحد، معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه‌ متقاضیان برای ورود به طرح شهید احمدی روشن نیاز است که در هسته‌های این طرح عضویت داشته باشند، بیان کرد: دانشجویان و دانش‌آموختگانی که بیش از ۲ سال از تحصیل آنها نگذشته باشد می‌توانند درخواست عضویت خود را ارائه دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه‌ متقاضیان برای ورود به طرح شهید احمدی روشن نیاز است که در هسته‌های این طرح عضویت داشته باشند، بیان کرد: دانشجویان و دانش‌آموختگانی که بیش از ۲ سال از تحصیل آنها نگذشته باشد می‌توانند درخواست عضویت خود را ارائه دهند. اعضای هر هسته این طرح علاوه بر دریافت حق‌الزحمه، از تسهیلاتی چون اعطای کمک هزینه خرید تجهیزات مصرفی تا سقف ۵۰ میلیون تومان، اعطای کمک هزینه بهره‌مندی از شبکه ملی آزمایشگاهی برخوردار می‌شوند.

دکتر سیدمحمدصادق موحد، توسعه و حمایت از هسته‌های مساله محور فناورانه را از اهداف این طرح نام برد و افزود: در این طرح قرار است بنیاد ملی نخبگان در قالب هسته‌های فناورانه از دانشجویان و دانش‌آموختگان در راستای حل یک مسئله روز کشور، حمایت کند.

وی توانمند‌سازی دانشجویان، طلاب، دانش‌آموختگان در راستای حل مساله و مهارت‌افزایی مخاطبان این طرح را از دیگر اهداف طرح احمدی روشن برشمرد و عنوان کرد: در این راستا سعی می‌شود برای افزایش مهارت‌های اجتماعی و ارتقاء روحیه خودباوری، اقدام به شبکه سازی شود.

موحد در خصوص تفاوت طرح احمدی روشن با امریه و پروژه جایگزین خدمت، توضیح داد: طرح امریه و جایگزین خدمت مشمول دانشجویان مرد است که موظف به گذراندن دوره امریه هستند ولی طرح شهید احمدی روشن مشمول همه دانشجویان و دانش‌آموختگان در حین تحصیل می‌شود.

معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان، «دانشجویان برگزیده طرح شهید وزوایی (پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور)»، «دانشجویان با سوابق تحصیلی (کارشناسی با معدل ۱۷، کارشناسی ارشد ۱۷.۵ و دکتری ۱۸)»، «افرادی که جزء ۱۰ درصد برتر هم رشته و هم ورودی‌های خود باشند (دوره کارشناسی ارشد جزء ۵ درصد)» و «برگزیدگان رویداد طرح مساله محور طرح شهید بابایی، دارندگان رتبه‌های اول تا سوم رویدادهای مساله محور (رویداد شهید بابایی)» را از جمله افراد واجد شرایط برای عضویت در هسته‌های طرح شهید احمدی روشن دانست.

موحد یادآور شد: علاوه بر آن دانش‌آموختگان برگزیده طرح‌های شهید چمران، طرح جذب در دستگاه‌های اجرایی، جذب در نهادهای فناورانه (طرح شهید طهرانی مقدم) و طرح در دانشگاه‌ها (طرح شهید شهریاری)، استادیاران جوان از دیگر اعضای هسته‌های این طرح هستند.

او اضافه کرد: همچنین در بخش عضویت، بندی به نام «سایر» وجود دارد که بر اساس آن در صورتی که دانشجویی هیچ یک از این شرایط را نداشت ما بر اساس قواعد بنیاد، حداکثر ۲۰ درصد ظرفیت هر هسته را به این افراد اختصاص خواهیم داد. بر این اساس این افراد بر اساس نظر تخصصی راهبر گروه که از میان اساتید دانشگاهی و یا صاحب نظران یک حوزه فناورانه هستند، انتخاب خواهند شد.

موحد ماموریت هر هسته را حرکت در حل یک مساله مطرح در کشور عنوان کرد و افزود: یکی از راهکارهای شناسایی مسائل کشور، مراجعه به دستگاه‌ها و شرکت‌ها و جمع آوری نیازهای آنها است. زمانی که این نیازها احصاء شد، با بررسی و ارزیابی این نیازها، فهرست آنها در اختیار رهبران هر هسته در طرح شهید احمدی روشن قرار خواهد گرفت.

معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان در ادامه در خصوص تسهیلات اعطایی به اعضای هر هسته در طرح شهید احمدی روشن بیان کرد: ما انتظار داریم که هر عضو از هر هسته به طور متوسط ۱۵ تا ۲۰ ساعت خود در هفته را برای همکاری با اعضای هسته زمان بگذارد و ما بر اساس عملکرد هر فرد، ضرایبی را به صورت ماهانه به فرد می‌دهیم و بر این اساس تسهیلاتی را در اختیار آنها قرار قرار خواهیم داد.

وی اضافه کرد: بر این اساس حق‌الزحمه‌ای به صورت ماهانه به دانشجویان پرداخت می‌شود که برای دانشجویان کارشناسی مجرد ۲ میلیون تومان و متاهلان ۲.۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده است. این میزان برای دانشجویان مجرد و متاهل کارشناسی ارشد به ترتیب ۲.۵ میلیون تومان و ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و برای دانشجویان دوره دکتری تخصصی و دانش‌آموختگان مجرد و متاهل به ترتیب ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده که طی ۹ ماه به اعضای هر هسته اعطاء خواهد شد.

به گفته این مقام مسئول، به فرد راهبر که جزو اساتید و یا صاحب نظران است، مبلغ ۵۰ میلیون تومان از منابع بنیاد ملی نخبگان و همچنین نهادهای صاحب مساله پرداخت خواهد شد.

موحد، اعطای کمک هزینه خرید تجهیزات مصرفی تا سقف ۵۰ میلیون تومان و اعطای کمک هزینه بهره‌مندی از شبکه ملی آزمایشگاهی را از دیگر تسهیلات اعطایی به هسته‌ها عنوان کرد

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 161488
کلمات کلیدی
مدیر قم
خبرنگار

مدیر قم